Werken bij De Kleine Zeester.

Vacature pedagogisch medewerker BSO!

Voor onze buitenschoolse opvang in Westendorp zijn wij opzoek naar een pedagogisch medewerker voor 3-7 uur per week vanaf september 2022 als vervanging voor een zwangerschapsverlof. Eventuele uitbreiding van uren in de toekomst.

Ben jij een ervaren en gemotiveerde pedagogisch medewerker? Kun je goed zelfstandig werken en houd je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving.
Als pedagogisch medewerker ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor de opvang van kinderen van 0-12 jaar. Het betreft een nieuwe BSO welke start op 22 augustus 2022. Daarnaast zoeken we iemand die flexibel beschikbaar is voor ons naastgelegen kinderdagverblijf. Je organiseert activiteiten gericht op de verschillende leeftijden, je biedt de kinderen veiligheid en geborgenheid en speelt in op de behoeftes. Ook onderhoud je contacten met de kinderen en ouders.

Functie eisen:
• Je hebt een diploma als pedagogisch medewerker, opleiding niveau 3/4 of een vergelijkbare opleiding en hebt ervaring met het werken op een buitenschoolse opvang en op een kinderdagverblijf.
• Je bent flexibel inzetbaar.
• Je bent zelfstandig, stressbestendig en gedisciplineerd.
• Je bent creatief en beschikt over een gezonde dosis humor.
• Je kunt passende activiteiten gericht op de diverse leeftijden aanbieden en weet de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.
• Je bent communicatief zeer vaardig, zowel richting de kinderen als de ouders.

Bedrijfsprofiel
Kinderdagverblijf De Kleine Zeester Westendorp biedt een huiselijke, kleinschalige, professionele opvang. Van iedere dag maken wij een gezellige en leerzame dag met kinderen en ouders.
Ons kinderdagverblijf is een kleinschalige en huiselijke kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij werken met één verticale groep. Daarnaast werken er bij ons vaste medewerkers op de groep.
Per 22 augustus zal de BSO gaan starten op de Leemvoort school.

Wij bieden:
• Een uitdagende functie binnen een gezellig klein team.
• Salaris conform de CAO Kinderopvang.

Heb je interesse in de vacature Pedagogisch medewerker? Mail dan vóór maandag 13 juni a.s. jouw cv en motivatiebrief naar info@dekleinezeester.com.

Stagiaires.

Naast onze vaste pedagogisch medewerkers kan er ook een stagiaire actief zijn. Stagiaires zijn altijd boventallig en nooit eindverantwoordelijk. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij SBB want wij vinden het belangrijk dat stagiaires de kans krijgen om hun beroepskwalificaties te ontwikkelen. Wij vinden continuïteit erg belangrijk daarom willen wij graag stagiaires voor minimaal een half jaar.