Locaties

De Kleine Zeester biedt op twee locaties kinderopvang aan.  Zowel in Silvolde als Westendorp hebben wij één verticale groep met kinderen tussen 0-4 jaar.

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester Westendorp.

Onze stamgroep bevindt zich in een lokaal van basisschool De Leemvoort. De groep bestaat uit kinderen tussen de 0-4 jaar. De ruimte is volledig aangepast aan de verschillende leeftijden zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

De groep heeft verschillende uitdagende hoeken, voor de jonge kinderen is er een grondbox waar ze op ontdekking kunnen gaan en rustig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen is er een bouwhoek, huishoek en een rusthoek. Elke maand wordt er een hoek aangepast vanwege het thema die we hebben.
Aansluitend aan de groep zit het sanitair voor de kinderen. De slaapkamers bevinden zich in de gezamenlijke ruimte van de school. Hier kunnen kinderen rustig slapen. Ook kunnen de kinderen in het buitenbed slapen.
Buiten kunnen de kinderen ontdekken op het blote voetenpad en spelen in de zandbak. Er is ook speelgoed aanwezig waar kinderen op kunnen fietsen. Er is ook een groot grasveld waar de kinderen op ontdekking kunnen gaan. Ook de baby’s gaan als het even kan, mee naar buiten!
Kinderdagverblijf De Kleine Zeester Silvolde

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester is gevestigd in Bontebrug. Onze stamgroep bevindt zich in een lokaal van de Bontebrugschool. De groep bestaat uit kinderen tussen de 0-4 jaar. De ruimte is volledig aangepast aan de verschillende leeftijden. Er staat een hoge box en er is een grondbox aanwezig waar de jonge kinderen zich op hun eigen tempo rustig kunnen ontwikkelen. Ook voor de oudere kinderen zijn er uitdagende hoeken gecreëerd met elke maand een ander thema.

Aansluitend is er sanitair en een slaapkamer met twee gedeeltes. Er is een lichtere en donkere ruimte waar de kinderen rustig kunnen slapen. Tevens is er de mogelijkheid om buiten te slapen.

Onze buitenruimte is natuurlijk ingericht zodat de kinderen zelf op ontdekking kunnen gaan. We hebben een wilgenhut, wilgentunnel, boomstammen en een paadje achter de heg langs. Er is een zandbak aanwezig en speelgoed om mee te spelen. We zijn graag buiten te vinden!