De Kleine Zeester biedt op twee locaties kinderopvang aan. Zowel in Silvolde als Westendorp hebben wij één verticale groep met kinderen tussen 0-4 jaar en een kleinschalige BSO voor kinderen tussen 4-12 jaar.

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester Westendorp.

Onze stamgroep bevindt zich in een lokaal van basisschool De Leemvoort. De groep bestaat uit kinderen tussen de 0-4 jaar. De ruimte is volledig aangepast aan de verschillende leeftijden zodat ze zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

De groep heeft verschillende uitdagende hoeken, voor de jonge kinderen is er een grondbox waar ze op ontdekking kunnen gaan en rustig kunnen spelen. Voor de oudere kinderen is er een bouwhoek, huishoek en een rusthoek. Elke maand wordt er een hoek aangepast vanwege het thema die we hebben.
Aansluitend aan de groep zit het sanitair voor de kinderen. De slaapkamer bevindt zich aangrenzend aan het kinderdagverblijf. Hier kunnen kinderen rustig slapen. Ook kunnen de kinderen in het buitenbed slapen.
Buiten kunnen de kinderen ontdekken in de natuur en spelen in de zandbak. Er is ook speelgoed aanwezig waar kinderen op kunnen fietsen. Er is ook een groot grasveld waar de kinderen op ontdekking kunnen gaan met een weg erdoorheen om over te fietsen. Ook de baby’s gaan als het even kan, mee naar buiten!

Buitenschoolse opvang De Kleine Zeester Westendorp.

Onze buitenschoolse opvang bevind zich in een klaslokaal van basisschool De Leemvoort. De groep bestaat uit kinderen van 4-12 jaar. Na schooltijd hebben wij onze eigen ruimte binnen de school, hier bevind zich de stamgroep. Wij maken gebruik van de verschillende hoeken die in de hal van school gecreëerd zijn, hier kunnen de kinderen met verschillende materialen bouwen, kan er van alles gemaakt worden in de keuken en is er een rustig plekje waar de kinderen kunnen uitrusten. In onze ruimte is er plek om creatief bezig te zijn, te eten en drinken en een spelletje te spelen. Buiten maken we gebruik van het schoolplein, deze is ruim en er kunnen verschillende activiteiten gedaan worden. 

We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15-17.30 uur en op studiedagen van 08.15-17.30 uur bij drie of meer aanmeldingen. Vakantieopvang is mogelijk op onze BSO-locatie in Silvolde. 

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester Silvolde

Kinderdagverblijf De Kleine Zeester is gevestigd in Bontebrug. Onze stamgroep bevindt zich in een lokaal van de Bontebrugschool. De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen tussen de 0-4 jaar. De ruimte is volledig aangepast aan de verschillende leeftijden. Er staat een hoge box en er is een grondbox aanwezig waar de jonge kinderen zich op hun eigen tempo rustig kunnen ontwikkelen. Ook voor de oudere kinderen zijn er uitdagende hoeken gecreëerd met elke maand een ander thema.

Aansluitend is er sanitair en een slaapkamer met twee gedeeltes. Er is een lichtere en donkere ruimte waar de kinderen rustig kunnen slapen. Tevens is er de mogelijkheid om buiten te slapen.

Onze buitenruimte is natuurlijk ingericht zodat de kinderen zelf op ontdekking kunnen gaan. We hebben een wilgenhut, wilgentunnel, boomstammen en een paadje achter de heg langs. Er is een zandbak aanwezig en speelgoed om mee te spelen. We zijn graag buiten te vinden!

Buitenschoolse opvang De Kleine Zeester Silvolde

Onze BSO is gestart vanaf 21 augustus 2023 op basisschool De Bontebrug in Silvolde. Er is een aparte ruimte/lokaal waar de kinderen na schooltijd leuke activiteiten aangeboden krijgen, maar ook de tijd krijgen om even niets te ‘moeten’. Ook maken we veel gebruik van het ruime schoolplein en sportveld en gaan we erop uit! We doen veel in overleg met de kinderen maar hebben ook leuke thema’s en activiteiten waar ze aan mee kunnen doen.  

Tijden: van 14.00-17.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Andere dagen in overleg. Tevens is vakantieopvang mogelijk van 07.30-17.30 uur. Op studiedagen zijn we geopend van 08.15-17.30 bij drie of meer aanmeldingen.