Recensies 

Hieronder staat een aantal recensies van ouders van onze kinderopvang.

Silvolde:

Wij zijn heel tevreden over de opvang bij de kleine zeester. Het is kleinschalig, gezellig en laagdrempelig. Onze dochter gaat met veel plezier en is heel blij met de vaste gezichten op de groep.
Als ouders worden we gedurende de dag op de hoogte gehouden van de activiteiten dmv een app en er worden regelmatig foto’s op geplaatst. Erg leuk!

Ilse.

Superblij met de opvang voor mijn dochtertje. Vanaf volgende week is ze er weer, dan zit de zomervakantie er weer op. Ze zal het weer super vinden om (met de kindjes) te spelen, te knutselen, wandelen, in de zandbak te spelen, dieren te kijken, etc. Wat ik heel fijn vind is dat er elke keer gevraagd wordt hoe het met haar gaat en hoe haar schema er ongeveer uitziet, ook bij het ophalen krijgen we even info over hoe het is gegaan. Heel fijn!
Tijdens mijn werk kan ik via de app bijhouden hoe het met haar gaat en wat ze heeft gedaan. Erg fijn en leuk! Wat heeft ze in dat ene jaar al superleuke dingen gedaan.
In de zomervakantie is mijn dochtertje 1 geworden en ook de foto’s en info van de app zijn in haar fotoboek ‘van 0 tot 1’ geplaatst. We zijn erg blij met de opvang van de Kleine Zeester!

Esther.

Onze dochters gaan iedere week met veel plezier naar ‘ de kindjes ‘. De groep (0 tot 4 jaar) is niet te groot waardoor er aandacht is voor ieder kind. De leidsters bieden activiteiten aan die passen bij de leeftijd van het kind, maar kinderen mogen ook lekker zelf spelen als ze dat willen. Onze dochters leren ontzettend veel over omgaan met elkaar omdat er kinderen van verschillende leeftijden in één groep zitten.
Als ouder blijf je gedurende de dag goed op de hoogte door de speciale app die gebruikt wordt. Vooral in het begin wil je graag gedurende de dag al weten wat je kind doet, later is het vooral leuk om aan het einde van de dag te bekijken wat de kinderen hebben gedaan en daarover na te praten thuis tijdens het avondeten.
Bij het brengen en ophalen hebben de leidsters altijd tijd voor een gesprekje over bijzonderheden of hoe de dag is verlopen. Ook volgen zij de kinderen via een volgsysteem en is er gedurende het jaar de mogelijkheid voor een oudergesprek.
Het fijnst is toch altijd dat onze meiden geen tijd hebben van zwaaien bij het brengen en met een lach op het gezicht weer worden opgehaald! Dat is bij ons iedere week weer het geval! Wij zijn erg te spreken over de werkwijze op De Kleine Zeester!

Karen.

Westendorp:

Onze kinderen gaan met veel plezier naar Kinderdagverblijf de Kleine Zeester.

Het is een kleinschalige opvang in het rustige Westendorp waar onze kinderen zich meteen vanaf dag 1 op hun gemak voelden. De groepen zijn klein en bevat kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit werkte in ons geval erg goed, de kinderen kunnen op deze manier van elkaar leren en onze 2 kinderen bleven gezellig bij elkaar in 1 groep.  Voor de allerkleinsten is een grondbox gemaakt die ook afgesloten kan worden en er is ook een buitenbedje waarin onze jongste zoon heerlijk buiten kan slapen. Onze oudste zoon vermaakt zich vooral met het speelgoed, de boeken en de verkleedhoek vindt hij geweldig!

Ze werken met verschillende thema’s waarbij ze leuke activiteiten bedenken waarvan de kinderen ook nog wat leren. Bijna elke week komen ze weer met mooie tekeningen of knutselwerkjes thuis en ze maken ook regelmatig uitstapjes buiten het kinderdagverblijf zoals naar het treinstation, lammetjes aaien bij een nabijgelegen boerderij of gewoon een kaartje op de post doen.

We vinden het ook erg fijn dat we digitaal kunnen volgen hoe het met de kinderen gaat en dat we met hetzelfde systeem direct contact hebben met de leidster die op de groep staat.
De kinderen voelen zich op hun gemak bij de leidsters van de Kleine Zeester, vooral omdat ze vertrouwd zijn geraakt met een vast gezicht op de groep.

We zijn erg tevreden en we hopen dat het kinderdagverblijf in Westendorp zich nog verder kan uitbreiden naar een voorschoolse- of buitenschoolse opvang.

Anne.