Bitcare

Op de kinderdagverblijven van De Kleine Zeester wordt er gewerkt met het programma Bitcare. Dit is een app die u kunt downloaden op uw telefoon, tablet of computer, waarop u elk moment van de dag kunt inloggen om te lezen hoe het met uw kind gaat. Hierin staat onder andere wat het kind gegeten heeft, hoelang het kind geslapen heeft en wat het kind gedaan heeft. We maken dagelijks foto’s, die in de app te zien zijn. U kunt ook berichten sturen naar ons via dit programma. Ziek melden of een dagje vrij kunnen wij hierin zetten en kunnen wij beide zien.

Ook de facturen en de contracten worden via dit programma gemaakt. U kunt dan ook altijd uw facturen inzien aangezien deze worden bewaard in dit programma.

Zowel u als uw partner krijgen eigen inloggegevens. Zo kunt u los van elkaar, bijvoorbeeld op het werk, even lezen wat uw kind aan het doen is. We krijgen erg veel positieve reacties op dit digitale dagboek, vooral omdat u hierdoor niet bij het ophalen pas weet hoe de dag is verlopen. Vaak hoort u dan van uw kind dat het ‘goed’ ging. Nu u de app heeft, kunt u die verhalen uitbreiden: ‘Je hebt vandaag in de gymzaal gespeeld, wat heb je daar gedaan?’.

Voor meer informatie: http://www.bitcare.com