Ga direct naar

Peuteropvang
Kinderopvang

Medewerkers

Wij zullen ons even voorstellen:

Linda van Hal

Vaste leidster Bontebrug

linda

Ik ben Linda van Hal en woon in Dinxperlo samen met mijn vriend. Ik heb vanaf jongs af aan al gezegd dat ik later als ik ‘groot’ was, met kleine kinderen wilde gaan werken. Die droom is ook nooit meer weggegaan. Na de benodigde opleiding heb ik drie maanden ingevallen bij Yunio, waarna ik een vast contract kreeg bij Kinderdagverblijf Enjoy in Winterswijk. Daar heb ik gewerkt op alle groepen en uiteindelijk kreeg ik mijn eigen groep: de dreumesgroep. Ik heb er twee jaar met veel plezier gewerkt, alleen is het uiteindelijk failliet gegaan.

Ik heb gezien hoe het runnen van een kinderdagverblijf wel en niet moest, en besloot iets voor mezelf op te gaan zetten. Dat werd een gastouderopvang bij mij thuis. Ik bood flexibele, kindgerichte, professionele, huiselijke opvang met toch een stukje voorbereiding op de basisschool. Dit liep heel goed, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een wat grotere locatie, om meer kinderen op te kunnen vangen. Ondertussen vonden Loes en ik elkaar, en zijn we samen dit avontuur aangegaan.

Nu u weet wat mijn achtergrond is, zal ik iets meer vertellen over mij als persoon. Ik ben natuurlijk gek op kinderen! In de omgang met kinderen ben ik lief, open, eerlijk en duidelijk/consequent. Ik ben vaak creatief bezig met de kinderen, ga er graag op uit, doe graag spelletjes met ze en ben veel buiten te vinden. Ik vind het erg leuk om een stukje bij te dragen in de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.

Ik heb de volgende diploma’s/certificaten behaald:

 • Pedagogisch medewerkster niveau 4
 • VVE Kiki certificaat
 • Oog voor interactie
 • Opvoedingsondersteuning
 • Kinderpsychologie
 • KinderEHBO
 • BHV
 • Momenteel bezig met de opleiding tot pedagogisch coach.

Loes Bertou

Vaste leidster Bontebrug

loes

Ik ben Loes Bertou en woon samen met mijn vriend in Doetinchem. Ik wist al vroeg dat ik in een kinderdagverblijf wilde gaan werken. Daarom ben ik de opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 4 gaan volgen. Na mijn laatste stagejaar, tijdens deze opleiding, mocht ik blijven als invaller bij Kinderopvang Humanitas. Ik heb met plezier op verschillende locaties en met verschillende leeftijden gewerkt. Maar helaas moest ik na 2 jaar eruit door bezuinigingen en ben toen bij de Aldi terecht gekomen.

Ik ben het werken met de kinderen gaan missen en was aan het nadenken om gastouder te gaan worden tot op een gegeven moment ik in contact kwam met Linda. Het bleek dat wij hetzelfde idee hadden, een eigen kinderdagverblijf te beginnen. Na het uitwisselen van onze ideeën zijn we bezig gegaan met het uitwerken hiervan. Wij wilden graag een ander concept hebben dan andere kinderdagverblijven. Namelijk een kleinschalig, huiselijk en betaalbare kinderopvang met aandacht voor het individuele kind. En dat is nu werkelijkheid geworden.

Ik zou ook even wat vertellen over mijn persoonlijkheid. Mijn passie ligt in het werken met kinderen. Ik ben open, eerlijk, lief en betrouwbaar. Ook ben ik flexibel en kan ik goed inspelen op veranderingen. Naast het flexibel zijn blijf ik wel consequent. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en hen te ondersteunen bij de opvoeding en ontwikkeling.

Ik heb de volgende diploma’s/ certificaten in mijn bezit:

 • Pedagogisch medewerker niveau 4
 • Kind en Natuur certificaat
 • Oog voor interactie
 • KinderEHBO
 • Voorlees coördinator
 • BHV
 • Pedagogisch Beleidsmedewerker

Manon Heinen

Vaste leidster Bontebrugdsc00439

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Manon Heinen. Vanaf 12 september 2016 werk ik als vaste leidster bij de Kleine Zeester. Ik werk standaard op dinsdag, woensdag en af en toe op vrijdag. Jullie zullen mij dus regelmatig tegenkomen op de locatie in Bontebrug.

Ik woon samen met mijn vriend en zoontjes in Winterswijk. Ik heb het diploma Sociaal Pedagogisch Medewerkster, niveau 3. Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt in een kinderopvang in Winterswijk. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hier bij de Kleine Zeester gevonden! Rustig, geduldig, verantwoordelijk, betrokken en enthousiast zijn kernwoorden die mij goed beschrijven.

 

Denise Haverdil

Vaste leidster Bontebrugthumbnail_IMG_5895

Via deze weg wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Denise Haverdil en kom uit Ulft. De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en heb ik veel ervaring opgedaan. Kleinschalige opvang spreekt mij ontzettend aan, ieder kind word gehoord en gezien. Zodoende ben ik bij De Kleine Zeester terecht gekomen. Vanaf februari 2019 ben ik gestart bij De Kleine Zeester en ik heb het ontzettend naar mijn zin!

 

Hedy Rozijn

Vaste leidster Westendorp

display (6)

Ik ben Hedy Rozijn – te Lindert en  woon in Aalten samen met mijn man Emiel en kinderen Lizzy, Silvy en Daan Rozijn( 7, 5, 2 jaar oud) Ik heb Helpende Welzijn niveau 2 gedaan en SPW niveau 3- gespecialiseerd in de kinderopvang. In die tijd heb ik heel veel stages gehad en veel ervaring opgedaan.  Wij woonden vroeger in een kind vriendelijke buurt en daar paste ik geregeld op mijn buurmeisjes en jongens. Dit vond ik altijd erg leuk om te doen.  Van jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Het is zo leuk om met kinderen te werken elke dag is weer anders en ieder kind ontwikkeld zich anders.  Ieder kind mag zich op zijn eigen tempo ontwikkelen, want ieder kind is uniek. Ik heb bijna 8 jaar lang gewerkt op een kinderdagverblijf in Aalten. Ik heb daar op verschillende groepen gewerkt: Babygroep, peutergroep de BSO en ook op de verticale groep.

Daar heb ik met heel veel plezier gewerkt maar helaas door een reorganisatie was er geen werk meer voor mij.

Na 3 jaar lang thuis te zijn geweest was ik wel weer toe aan een  nieuwe uitdaging! Vanaf 1 juni 2017 ben ik het team in Westendorp komen versterken.

Malou Rougoor

Vaste leidster Westendorpmaloufoto

Mijn naam is Malou Rougoor en ik woon in Varsseveld. Vanaf 1 juni 2017 ben ik gestart als invalkracht op de locatie in Bontebrug. Per 1 maart 2018 werk ik op de locatie in Westendorp.

Nadat ik de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 met succes had afgerond kon ik meteen aan de slag bij Kinderopvang De Bosarck in Aalten. Hier heb ik in het tweede jaar van mijn opleiding stage gelopen en dat beviel van beide kanten erg goed. Helaas kwam er na 2 jaar werken een einde aan. Al snel kwam er een vacature bij De Kleine Zeester en dat heb ik toen met beide handen aangepakt.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen opgroeien in een omgeving waar ze plezier hebben en zich veilig en vertrouwd voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Woorden die mij omschrijven zijn: zorgzaam, creatief, betrokken, flexibel, rustig en lief.

Lisanne van de Pavert

Vaste leidster Westendorp
original (10)

Mijn naam is Lisanne van de Pavert en ben woonachtig in Gaanderen. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken en nadat ik mijn opleiding Helpende Zorg en Welzijn had afgerond ging ik verder voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 3. Hiervan heb ik in 2017 mijn diploma behaald. Daarna heb ik de keus gemaakt om voor niveau 4 door te studeren en met succes heb ik mijn diploma behaald in 2018. Voor mijn laatste jaar moest ik stage lopen en dat heb ik bij De Kleine Zeester mogen doen. Voor mij beslist geen onbekend terrein, want 2 jaar geleden heb ik ook al eens stage mogen lopen. En nu mag ik hier blijven werken als vaste leidster. Ik werk op verschillende dagen. Open, rustig, creatief, geduldig, sociaal en enthousiast zijn woorden die mij goed omschrijven.