Ga direct naar

Peuteropvang
Kinderopvang

Tarieven

Werken/studeren u en uw partner?

Dan neemt u bij ons kinderopvang af. U mag uw kind minimaal drie uur per week brengen, 1 ochtend is dus ook mogelijk. U betaalt €6,70 per uur en heeft recht op kinderopvangtoeslag. De tijden worden in overleg met de leidsters bepaalt. We zijn tevens geopend in de schoolvakanties. Deze vorm van opvang is mogelijk op beide locaties. Voor meer informatie, kijk bij het onderdeel kinderopvang.

Werkt u en/of uw partner niet?

Uurtarief is: €7,50 per uur, fruit/drinken en luiers zit erbij inbegrepen. Uw kind komt  8 uur per week bij ons, 4 uur per keer. U mag zelf in overleg met de leidsters die tijden indelen. 40 weken per jaar bieden we peuteropvang aan. De schoolvakanties zijn we voor de peuteropvang gesloten. Is uw kind ziek geweest? Dan mag het die uren inhalen in de schoolvakanties, indien het kind-leidster ratio dat toelaat. Het kinderdagverblijf is dan wel geopend.

Vanaf 1 augustus 2015 vergoedt de Gemeente Oude IJsselstreek een gedeelte van de facturen indien 1 of beide ouders niet werken. Zo kan uw kind toch naar de peuteropvang.  U betaalt alleen de ouderbijdrage. De Gemeente vergoedt de rest aan de Kleine Zeester. Deze ouderbijdrage is inkomensafhankelijk. Om dat inkomen vast te stellen, hebben we van beide ouders  een inkomensverklaring nodig. (Deze  is op te vragen is bij de Belastingdienst.) Aan de hand daarvan bepalen we wat uw ouderbijdrage zal zijn. Mocht het  inkomen van u of uw partner wijzigen in de loop van het schooljaar, dan dient u dat aan ons te melden. We zullen dan kijken of de ouderbijdrage aangepast  moet worden. Ieder jaar dient u ons een nieuwe inkomensverklaring te verstrekken.

Deze vorm van opvang is op beide locaties mogelijk.